Professionele presentaties in foto en video

Casa 3D realiseert voor projectontwikkelaars, makelaars, verhuurders en vastgoedeigenaren zeer professionele presentaties in foto en video. Niet een simpele foto of een ‘videootje’ maar zeer hoogstaande creatieve fotografie en video’s met een cinematografische inslag voor een enorme impact op potentiële kopers en familie of vrienden.

Project ontwikkelaars

Is een modelwoning eenmaal klaar, dan is het wachten op de juiste prospects. Met de hoogstaande foto’s en video’s van Casa3D steekt het object met kop en schouders boven de rest uit. Gevolg is dat er meer aandacht is voor het object met de betere presentatie. En daardoor blijft het object top-of-mind bij de potentiële koper. Kortom een betere effiëncy door kwalitatief betere prospects. En geen verloren tijd aan prospects die niet matchen met het vastgoedobject.

Makelaars

Net als bij ontwikkelaars geldt voor makelaars dat optimalisatie van bezoeken aan objecten prioriteit heeft. Door een betere presentatie van bestaand of nieuw vastgoedobject gaat de kwaliteit van de potentiële klant omhoog. Door deze hogere efficiëncy wordt meer rendement behaald. En klanten zijn meer tevreden. Daarnaast is het tonen van objecten op afstand rendabeler als ooit met de zeer hoge kwaliteit van de foto’s en video’s van Casa3D.

Verhuurders

Of het nu een eigen tweede woning betreft die in de vakantieverhuur zit of het gaat om investeringsobjecten die maximaal moeten renderen; de perfecte foto- en videopresentatie zorgt ervoor dat het object boven de rest uitsteekt. Dat betekent meer aandacht en een hoger rendement in verhuur. Casa3D weet precies wat huurders willen zien in zowel foto als video.

Eigenaren

Een tweede huis of je eerste huis. Je bent er altijd supertrots op. En je wilt het iedereen laten zien. Maar de foto’s en video van je mobiele telefoon vallen altijd tegen. Met een perfecte presentatie van Casa3D maak je indruk op vrienden dichtbij en ver weg. Niet alleen doordat jouw woning er zo mooi uitziet, maar ook omdat Casa3D de juiste snaar weet te raken door de perfecte beleving van jouw trots te creëren.

Een vastgoedpresentatie laten maken?

Neem vandaag nog contact op! Vul daarvoor het contactformulier in of bel direct met:

+31 (0)6 55171640

+34 688 797 812

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.