Interieurstyling

Een klant overtuigen wordt met een fotorealistische 3D weergave nog gemakkelijker, want met een presentatie van de perfecte interieur styling zijn 3D renders het perfecte middel. De klant ervaart direct wat meubels, kleuren en materialen doen met een ruimte of huis. Casa 3D is de perfecte partner voor interieurstylisten, binnenhuisarchitecten maar ook projectontwikkelaars doen een beroep op 3D illustratie. Bijvoorbeeld om een nieuwbouwproject zo levendig mogelijk te tonen aan potentiële kopers.

Architectuur

3D Artist impressions worden gebruikt door architecten en projectontwikkelaars om hun ideeën zo realistisch mogelijk te kunnen presenteren. Casa 3D maakt op basis van bestaande tekeningen of schetsen een 3D scene die na goedkeuring wat betreft indeling wordt afgewerkt tot een foto realistische weergave. Uiteraard is dit mogelijk voor nieuwbouw maar ook voor bestaande bouw. 3D visualisaties kunnen daarom prima ingezet worden voor renovatie projecten.

Productpresentatie

Een product dat nog niet fysiek bestaat presenteren. Ontwerpers en fabrikanten laten steeds vaker fotorealistische 3D voorstellingen maken om te overtuigen bij potentials. Casa 3D visualiseert losstaande producten en kan deze plaatsen in een voor het product natuurlijke omgeving. De toepassing is er voor uiteenlopende producten van meubilair tot verbruiks- of gebruiksartikelen, Casa 3D laat een product tot leven komen en maakt de perfecte presentatie van uw product.

2D en 3D plattegronden

In bepaalde fasen van een project zijn juiste plattegronden essentieel. Voor presentaties en voor het vormen van nieuwe ideeën. Ideeën die ruimte vormgeven. Ideeën die sfeer bepalen. Casa 3D realiseert plattegronden in 2D en 3D. Variërend van strakke tot geschetste vormgeving.
Door een uitgekiende workflow zijn plattegronden in een latere fase van een project herbruikbaar voor de realisatie van (fotorealistische) artist impressions.

Meer weten?

Vul het contactformulier in of bel direct met:

06-55171640

+34 688 797 812